Всеки човек би искал, когато похарчи или вложи парите си за нещо, то да си заслужава. Никой не харчи парите си лесно, колкото и да са те. Още повече щом стане въпрос за неща, касаещи семейството, образованието, работата, дома, здравето… Знаем, че от последното по-важно няма, ето защо инвестирайки или правейни нещо за него, хората таят надежда, че ще получат качеството, за което са платили. Дали ще бъдат просто лекарства, болници, разни здравни заведения, не е от значение, всеки иска най-доброто за себе си и своите близки.

Така стоят нещата с наскоро открития рехабилитационен център Парк Родопи – дом за възрастни, предлагащ най-добрите условия и висококвалифициран персонал. Сградата е просторна, широка, предоставяща необхимия за живущите там комфорт. Заема 5000 кв.м. площ и предоставя възможност за извършване на най-различни дейности, за разнообразие на хората.

Този дом за възрастни хора е сред най-препоръчваните – хората са доволни от обгрижването на своите близки и споделят положителни отзиви, които пък будят любопитството на други.

Това е център, който предлага възможност както за кратък, така и за продължителен престой на хората. Работодателите държат на коректността и гостите се настаняват след подписване на договор и разбира се, разговор със семейството на възрастния човек. Служителите на дома изготвят специална характеристика под формата на план за всяка индивидуална личност.

Важно е да отбележим, че домът осигурява 24-часово медицинско облужване и наблюдение. В случай, че има допълнителни въпроси за изясняване, като особености на някоя болест и нещо друго, се уточняват на място. Професионалисти правят съответните манипулации, които налагат заболяванията, преглеждат издадените рецепти и се грижат за доставянето на медикаментите, следейки за стриктния им прием.

Възрастните хора тук са щастливи – усмихнти, с чувство за хумор, с много приятели. Това се постига и с помощта на санитарите, които оказват помощ при подготвяне на ежедневния тоалет, извършването на обикновените хигиенни нужди и т.н. Помещенията се почистват постоянно, спазват се най-високи изисквания за хигиена. Редновно се сменят и постелките, и завивките в стаите.