Добре дошли в Парк Родопи - Дом за възрастни хора, Рехабилитационен център
older_people_2 old-age Older Couple
 Всички гости на рехабилитационния център Парк Родопи са щастливи. За нас е важно да има разбирателство и щастие между настанените гости в базата на домът.
1IMG_0084 3IMG_0067 6IMG_0076
Отседналите клиенти в Парк Родопи могат да се насладят на чистия въздух и прекрасната природа около рехабилитационния център.    

7IMG_0074

Домът се намира в близост до града на 15 минути до град Пловдив. Домът е разположен на тихо и спокойно място. Дворът е с много пейки и красиви кътчета за приятно прекарване на времето. Далече от мръсния въздух на населения град. Въздухът е много подходящ за хора, страдащи от астма и други видове  заболявани

  mortazavi20110214082809263

Лечение – Назначено медицинско лице извършава необходимите манипулации и се грижи за комфорта и здравето на домуващите, като следи също и за предписанията от лекуващите лекари. Осигурено е снабдяването с предписаните лекарствени средства, като се осъществява контрол за правилното им приемане. 

 

header_1

ХРАНА

Храна: Седмичните менюта са сътавени от ястия с най-високо качество, като се използват само пресни сезонни продукти. Осигурен е балансиран хранителен режим, индивидуално изготвен според нуждите на домуващите и консултиран със специалисти по здравословно хранене.

Храненето е 4 пъти дневно. Храната се приготвя на място,ежедневно от пресни и натурални продукти, при спазване на всички изисквания и правила за хигиена и здравословно хранене, съгласувани с агенцията по храните.

 

Man and lady eating in a retirement home Ageing woman eating outdoors what-old-people-should-eat